Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Bezpečné bruslení – chrániče na in-line brusle

Bezpečné bruslení – chrániče na in-line brusle

vyšlo 27.07.2011

Pokud patříte k milovníkům in-line bruslení, měli byste věnovat dostatečnou pozornost nejen výběru vhodných bruslí, ale také ochranných prostředků, které snižují případná rizika úrazu během jízdy. Chrániče jsou důležité, abychom se od tohoto sportu nenechali odradit hned v začátcích a mohli si nadále vychutnávat kvalitní požitek z jízdy.

celý článek

 
Bivakovací pytel – vylepšený spacák

Bivakovací pytel – vylepšený spacák

vyšlo 20.07.2011

Rádi vyrážíte do přírody a oblíbili jste si spaní pod širým nebem? Ne vždy se nám chce s sebou na výlety tahat těžký stan a ne vždy máme tak kvalitní spací pytel, aby nocování venku vydržel. Skvělým řešením je pořízení tzv. bivakovacího pytle neboli žďáráku, který vlastnosti klasického spacáku v mnoha směrech vylepšuje.

celý článek

 
Vybíráme pláštěnku na turistiku

Vybíráme pláštěnku na turistiku

vyšlo 08.07.2011

Určitě jste se už někdy zúčastnili nějaké větší turistické akce, kdy jste museli po několik dní snášet rozmary počasí. Není nic horšího, než když nám celý výlet proprší a my navíc nemáme ani vhodné vybavení. Je proto dobré před odjezdem věnovat chvilku času výběru správné pláštěnky, protože chodit po horách s deštníkem také není to pravé ořechové.

celý článek

 
Pořiďte si fotoaparát na léto se slevou

Pořiďte si fotoaparát na léto se slevou

vyšlo 04.06.2011

Přemýšlíte, který kvalitní fotoaparát si vybrat na letní dovolenou a navíc za dobrou cenu? Odborníci z Megapixelu pro Vás mají tip. Ušetřete při nákupu fototechniky a ještě si z letních zážitků vytvořte vlastní fotoknihu.

celý článek

 
Pořiďte si foťák na léto výhodně

Pořiďte si foťák na léto výhodně

vyšlo 26.05.2011

Léto se nezadržitelně blíží a mnozí již přemýšlejí nad výbavou pro letní dovolenou. Zachyťte letní zážitky s novým fotoaparátem! Fotospecialista Megapixel Vám odborně poradí s výběrem ze širokého sortimentu skladem. Do konce května nakoupíte v Megapixelu výhodně na splátky a nezaplatíte ani o korunu navíc!

celý článek

 
Kuličkové bazény firmy DANECO - barevný ráj pro děti

Kuličkové bazény firmy DANECO - barevný ráj pro děti

vyšlo 02.05.2011

Jak zabavit dítě? To je otázka, kterou si často pokládá nejeden rodič a popravdě, nalézt na ni odpověď mnohdy nebývá tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. S tímto zapeklitým problémem může pomoci něco neokoukaného, atraktivního a veselého, jako jsou například kuličkové bazény, které vyrábí česká firma DANECO spol. s r.o.

celý článek

 
Nafukovací matrace a karimatky

Nafukovací matrace a karimatky

vyšlo 21.04.2011

Chtěli byste na svých cestách zažívat stejné pohodlí a komfort při spaní, jaké máte ve své posteli? Myslíte si, že to není možné a že se posteli nic nevyrovná? Zapomeňte na bolavá záda a pořiďte si nafukovací matraci, která vám zaručí, že budete i ve stanu spinkat jako miminko.

celý článek

 
MADEJA sport - ráj horských kol

MADEJA sport - ráj horských kol

vyšlo 11.04.2011

S příchodem jara mnoho lidí oprašuje svá jízdní kola a vydává se na první cyklistické výlety. Pokud i vy uvažujete, že si na nadcházející sezónu pořídíte nové kolo, mějte na paměti, že jeho výběr není ničím jednoduchým. Svěřte se proto do rukou odborníků specializované prodejny MADEJA sport, kde vám rádi poradí a vyberou to pravé kolo pro vás.

celý článek

 
Valentýnské dárky a zážitky od firmy Adrop.cz

Valentýnské dárky a zážitky od firmy Adrop.cz

vyšlo 03.02.2011

Rádi byste chtěli překvapit svou drahou polovičku na svátek všech zamilovaných, ale nevíte, čím udělat radost? Je nejvyšší čas začít vše hezky plánovat!

celý článek

 
Sáňkujeme s dětmi

Sáňkujeme s dětmi

vyšlo 29.12.2010

Děti sníh prostě milují. Proto jakmile začnou padat první vločky, už vytahují sáňky nebo boby, aby byli včas připraveni na to, vyrazit na blízký kopeček. Mnohdy je jim také naprosto jedno, na čem vlastně daný kopec sjíždějí. Aby tedy neměly otlačený zadeček od jízdy na igelitu, pojďme se podívat, s čím vším mohou v dnešní době na svahu „zamachrovat“.

celý článek

 
Vybíráme lední brusle

Vybíráme lední brusle

vyšlo 21.12.2010

Bruslení na ledě je jedním z oblíbených zimních sportů nejen u dětí, ale i u dospělých. Ať už chodíte bruslit na zamrzlý rybník, veřejný stadion nebo hrát s kamarády hokej, vždycky potřebujete vhodné a kvalitní zimní brusle, na jejichž správném výběru byste si měli dát záležet.

celý článek

 
Vyhlídkové lety balonem s firmou MADAIR

Vyhlídkové lety balonem s firmou MADAIR

vyšlo 15.12.2010

Rozhlíželi jste se někdy po kraji? Nádherný výhled, že? Představte si, že byste se mohli odpoutat od země a pomalu se vznášet krajem. Kolem Vás je nekonečný modrý prostor a pod Vámi pomalu plyne krajina.

celý článek

 
Kurzy potápění - vaše sny čekají pod vodní hladinou…

Kurzy potápění - vaše sny čekají pod vodní hladinou…

vyšlo 06.12.2010

Kdo z vás by se rád nevznášel ve stavu beztíže mezi hejny barevných ryb, nebo nenavštívil potopené vraky lodí, které jsou němými svědky lidské historie? Kdo z vás nemiluje moře a hlavně naprostý klid a ticho, které v dnešním přetechnizovaném světě těžko naleznete? Pokud je právě tohle to pravé, nemusíte již hledat dál. Navštivte svět, který se jmenuje rekreační potápění.

celý článek

 
Nakupujeme zimní boty

Nakupujeme zimní boty

vyšlo 02.12.2010

Zima už nám klepe na dveře, tak je třeba začít se zamýšlet nad tím, jestli jsme na ni dobře připraveni. Není už potřeba koupit nové boty a nahradit jimi ty z loňska, ve kterých vám byla stejně zima? Udělejte tak dříve, než napadne sníh, protože už asi víte, že když vás zebou prsty u nohou, je to ta nejsnadnější cesta k nachlazení.

celý článek

 
Menstruační kalíšky Yukki

Menstruační kalíšky Yukki

vyšlo 01.12.2010

Dámy znáte to, těšíte se na dovolenou, jak si budete hezky užívat v moři, nebo se vydáte na vícedenní přechod hor, ale veškerou radost vám záhy zkazí menstruace, která přijde v tu nejnevhodnější chvíli. Nemusíte se všech svých plánů hned vzdávat, máme pro vás skvělého pomocníka, který vás zaručeně ochrání. Už jste slyšela o menstruačním kalíšku Yukki?

celý článek

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.