Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Povinná výbava jízdního kola

Povinná výbava jízdního kola

vyšlo 21.07.2009

Čím vším by měl být vybaven cyklista, než vyrazí se svým kolem na cestu, už víte. Neměla by mu chybět helma a nějaké ty chrániče. Víte ale také, co všechno by mělo mít kolo, aby splňovalo zákonné podmínky? Pokud ne, tak právě pro vás je připraven následující článek.

celý článek

 
Chraňte své zdraví při cyklistice

Chraňte své zdraví při cyklistice

vyšlo 19.06.2009

Snad nejdůležitější součástí vybavení každého cyklisty je cyklistická přilba. I když stále nepatří mezi povinné vybavení dospělých, neměl by nikdo podceňovat její funkci. Cyklistická přilba totiž při nehodě z 90% zabrání vážnému poškození mozku. A to už je pádný důvod pro její nákup, nemyslíte?

celý článek

 
Dovolená na řece

Dovolená na řece

vyšlo 12.06.2009

Většina lidí si pod dovolenou na řece představí kánoe, táboráky a kytary. Ale málokdo ví, že téměř v celé Evropě je vybudována síť řek a kanálů, po nichž je možné plout na pohodlných obytných lodích.

celý článek

 
Jízda na kole = super relax

Jízda na kole = super relax

vyšlo 19.05.2009

Dnešní uspěchaná doba přináší hodně stresu a málo času na sportovní aktivity. Dobrým řešením je pořídit si nové dobré kolo.

celý článek

 
Sportovní výživa a doplňky stravy

Sportovní výživa a doplňky stravy

vyšlo 19.05.2009

Společnost Sport’s Factory s.r.o. se zabývá dovozem sportovní výživy a doplňků stravy dodávané renomovanými výrobci z celého světa do České republiky. Jejím hlavním cílem je nabízet produkty, které nejen dobře chutnají, ale především opravdu fungují.

celý článek

 
Lékárnička – nepostradatelný společník na cestách

Lékárnička – nepostradatelný společník na cestách

vyšlo 17.05.2009

Než se vydáte letos na cesty, nezapomeňte do kufru či batohu přibalit lékárničku vybavenou přípravky první pomoci a základními léky. Ta by měla patřit do nezbytné výbavy každého cestovatele, ale málokdo však dnes ví, co všechno by taková cestovní lékárnička měla obsahovat.

celý článek

 
Jak připravit kolo na sezónu

Jak připravit kolo na sezónu

vyšlo 05.05.2009

Přestože v horských oblastech ještě leží kupy sněhu, jaro v nížinách už doslova klepe na dveře. První sluníčko nás láká, abychom vytáhli po zimě svá kola a zároveň si protáhli ztuhlé svaly. A stejně tak, jako se po zimě potřebují rozhýbat my lidé, šetrné zacházení si zaslouží i naše kola.

celý článek

 
Obytné vozy - jiný rozměr cestování

Obytné vozy - jiný rozměr cestování

vyšlo 22.04.2009

Také vás láká návštěva prosluněné Itálie, ale už vás omrzely hromadné zájezdy s cestovními kancelářemi? Nezoufejte, skvělou možností jak poznat všechny její krásy, je vyrazit s obytným vozem, který si můžete u firmy Lodní laky s. r. o., a vaše cestování se tak stane nezávislým a pohodlným.

celý článek

 
Jak si vybrat kolečkové brusle

Jak si vybrat kolečkové brusle

vyšlo 18.04.2009

Rozhodli jste se, že budete letos více sportovat a přemýšlíte o in-linech? Kolečkové brusle jsou skvělou volbou, jak si na čerstvém vzduchu protáhnout celé tělo. A pokud umíte bruslit na ledě, nebudou pro vás kolečka žádným nepřekonatelným problémem.

celý článek

 
Autem do Chorvatska

Autem do Chorvatska

vyšlo 17.04.2009

Chorvatsko rozkládající se na hranicích střední a jihovýchodní Evropy je velmi rozmanitou zemí, která oplývá spoustou turisticky atraktivních lokalit. Velmi přitažlivé je hlavně Jaderské moře, které se poseto stovkami ostrovů a ostrůvků táhnoucími se od severu k jihu.

celý článek

 
Historie firmy MEPHISTO

Historie firmy MEPHISTO

vyšlo 15.04.2009

Firma MEPHISTO byla založena Martinem Michaeli v roce 1965 ve francouzském městečku SARREBOURG ležícím asi 75 km od Strassbourgu. Sarrebourg a jeho okolí byl znám svou zručnou a zkušenou pracovní silou se znalostí 2 jazyků – francouzštiny a němčiny.

celý článek

 
Snowkiting – mezi nebem a zemí

Snowkiting – mezi nebem a zemí

vyšlo 29.03.2009

Velkým hitem letošní zimní sezóny se stal rychle se rozvíjející outdoorový sport zvaný snowkiting, který je jakousi odnoží kitesurfingu provozovaného na vodě. Každý, kdo tento druh pohybu vyzkoušel, byl nadšen ze svobody a variability, kterou nabízí.

celý článek

 
Kupujeme dalekohled

Kupujeme dalekohled

vyšlo 22.02.2009

Možná se vám to už také stalo. Balíte si věci na dovolenou a se stále těžším batohem zjišťujete, že byste se možná měli trochu uskromnit a netahat s sebou všechno. Velmi často se pak stává, že právě dalekohled je tím vyřazeným, jelikož usoudíte, že není až tak potřebný. A to je myslím si velká škoda.

celý článek

 
Zorbing – bláznivá zábava

Zorbing – bláznivá zábava

vyšlo 15.02.2009

Hledáte originální dárek pro své blízké? Nevíte co darovat své drahé polovičce či kamarádovi? Jestliže má sportovního ducha a nevyhýbá se novým věcem, nebojte se zaexperimentovat a kupte kurz zorbingu – darujete tak zážitek na celý život!

celý článek

 
Sněžnice – stopy jako od Yettiho

Sněžnice – stopy jako od Yettiho

vyšlo 04.02.2009

Již v dávných dobách přišli lidé na to, že se jim lépe pohybuje ve sněhu, když svou hmotnost rozloží na větší plochu. Z kůží nebo kusů dřeva tak vznikaly jedny z prvních sněžnic, které využívali jak severoameričtí indiáni, tak i Eskymáci a další severské národy.

celý článek

 
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.