Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Ploutve

Ploutve

vyšlo 07.09.2008

Ploutve patří společně s maskou a šnorchlem do základního potápěčského vybavení, které bývá zkráceně nazýváno jako ABC. Kdo se již někdy s ploutvemi potápěl, tak byl jistě překvapen, jak hluboko a navíc rychle se najednou dokáže potopit.

celý článek

 
Potápěčská maska

Potápěčská maska

vyšlo 31.08.2008

Zrak je jediným smyslem, který vám při potápění zůstane a na který se můžete spolehnout. Pod vodou nic neslyšíte, v puse máte náustek od kyslíku a jen podle hmatu se řídit nedá. Maska chránící vaše oči je tedy jednou z nejdůležitějších součástí potápěčské výstroje. Její výběr proto není dobré uspěchat a vyplatí se investovat do kvalitních materiálů.

celý článek

 
Pikniky v přírodě bez obav - zchlaďte se v parném létě

Pikniky v přírodě bez obav - zchlaďte se v parném létě

vyšlo 17.08.2008

Češi jsou nechvalně známým národem paštikářů, který si na letních cestách vozí svůj vlastní proviant z ryze praktických důvodů – nechtějí příliš utrácet a není přece nad domácí stravu! Ale co když cestujete autem například s malým dítětem nebo seniorem?

celý článek

 
Karimatky – pro komfortní spaní

Karimatky – pro komfortní spaní

vyšlo 10.08.2008

Jestliže se chystáte na delší výlet do přírody, je nutné, abyste s sebou měli potřebné turistické vybavení. Abyste na horách po dlouhé túře nabrali zase potřebnou energii, je důležité se kvalitně vyspat. A to vám bude umožněno jen v případě, že vám nebude chybět karimatka.

celý článek

 
Teleskopické hole – vaše prodloužené ruce

Teleskopické hole – vaše prodloužené ruce

vyšlo 27.07.2008

Jestliže jste milovníky pěší turistiky, určitě vám během toulání po horách neuniklo, že v posledních letech nastal boom teleskopických holí. Nosí je téměř všichni a téměř všude. Vy si ale stále říkáte proč? Proč byste s sebou měli kromě těžkého batohu a dalšího potřebného vybavení do přírody tahat ještě hole?

celý článek

 
Dobrou chuť v přírodě

Dobrou chuť v přírodě

vyšlo 14.07.2008

Někdo by si mohl říct, že vyvařování teplého jídla během toulání přírodou je již jen vzpomínkou na minulost, ale není tomu tak. Mnoho lidí si i v dnešní době po namáhavém dni na horách rádo vychutná něco nápaditějšího než je rohlík se salámem.

celý článek

 
Termoprádlo – a jste v suchu!

Termoprádlo – a jste v suchu!

vyšlo 02.07.2008

Během každé sportovní aktivity provozované jak v létě, tak i v zimě se člověk brzy zpotí, což není nijak příjemné. Musíme tedy vědět, jak se podle aktuálního počasí a náročnosti zvolené aktivity správně obléct, aby nám bylo dobře.

celý článek

 
Aby záda nebolela

Aby záda nebolela

vyšlo 28.05.2008

Batoh je nezbytnou a nenahraditelnou pomůckou každého milovníka turistiky. Aby nás po chvilce pochodu nebolela záda, potřebujeme vědět, jaký batoh je pro nás ten správný. Vhodný výběr batohu totiž rozhodne, jak pohodlný bude náš výlet a jaké si z něj odneseme zážitky.

celý článek

 
Se spacákem pod širákem

Se spacákem pod širákem

vyšlo 23.04.2008

Pokud jste se letos rozhodli vyměnit přeplněné hotely plné komfortu za aktivní pobyt v přírodě a máte v úmyslu strávit svou dovolenou na cestách, je potřeba se na ni dobře připravit. Určitě budete potřebovat kvalitní vybavení, které vám po celodenní aktivitě dopřeje zasloužený odpočinek.

celý článek

 
Kupujeme jízdní kolo

Kupujeme jízdní kolo

vyšlo 16.04.2008

S blížícím se létem a s ním spojeným teplým počasím mnoho lidí oprašuje svá stará kola, aby byla opět připravena na jízdní sezónu. Pokud však kolo ještě nemáte a uvažujete o jeho koupi, mějte na paměti, že jeho výběr není nic snadného. Nechte si proto poradit ve specializovaném obchodě, jaký typ kola se hodí právě pro vás.

celý článek

 
Radost z kempování aneb jak si vybrat správný stan

Radost z kempování aneb jak si vybrat správný stan

vyšlo 08.04.2008

Kempování je v našich zemích stále velmi populární. A lze si vůbec představit správný kemping bez stanu? Pokud nepreferujete „spaní pod širákem“ tak ani náhodou. Může se zdát, že vybrat stan není žádný problém. Pokud si ale chcete stanování opravdu užít, měli byste se držet při jeho nakupování několika pravidel.

celý článek

 
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.