Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Valentýnské dárky a zážitky od firmy Adrop.cz

03.02.2011

Rádi byste chtěli překvapit svou drahou polovičku na svátek všech zamilovaných, ale nevíte, čím udělat radost? Je nejvyšší čas začít vše hezky plánovat!

Ukažte, že Vám na dotyčném opravdu záleží a přejete si, aby byl Valentýnský dárek pro oba nezapomenutelným zážitkem plným lásky, zábavy a v neposlední řadě také správného vzrušení.

Romantika až na prvním místě

Sv. Valentýn je den, kdy můžeme bez ostychu zahrát na romantickou notu a ukázat ostatním, jak moc je máme v srdci. Kluci a muži tento svátek příliš neprožívají, takže není nic snadnějšího než přípravu vzít do svých rukou. Láska prochází žaludkem, takže co taková romantická večeře pro dva? Svíčka na stole, degustační menu a jedinečná atmosféra restaurace je samozřejmostí. Večeře je navíc skvělá příležitost pro komunikaci, zamilované pohledy a předání nějakého toho dárečku z lásky. Během jídla spokojeně zapomenete na svět kolem vás.

Jako v pohádce

Naplánovat útěk někam daleko od reality ještě nebylo nikdy tak snadné. Zámecká romantická noc nabízí vše, co dva zamilovaní potřebují. Užijte si dostatek soukromí, které jinde nenajdete. Na zámku navíc můžete strávit nejen den, ale klidně i celý víkend, během kterého načerpáte síly. Znovuzrození se tak nemusí dočkat pouze váš vztah, ale i vaše unavené tělo. Masáž probouzí smysly a dráždí fantazii.

Vztah plný akce

Že si s přítelem nepotrpíte na nějaké vylehávání někde v hotelovém pokoji? To není žádný problém, vždyť den všech zamilovaných nemusí být pouze o romantice a odpočinku. Neváhej a vyzkoušej s přítelem hromadu adrenalinových dárků, ze kterých se vám rozbuší srdce jak při prvním polibku. Rande při jízdě se psím spřežením může mít něco do sebe! Naplánovat nezapomenutelný zážitek a užít si Valentýna na 100 % není nic složitého, stačí se jen nechat inspirovat. Nevšední dárky plné romantiky jsou příjemnou změnou, která zamilovaným jedině prospívá.

- PR článek -

Adrop s.r.o. - agentura na zážitky
Dr. Milady Horákové 128/117
460 06  Liberec 6
www.adrop.cz

email: info@adrop.cz
tel.: 731 203 000, 482 311 099

Článek byl zobrazen 7646 krát.

Diskuze k: Valentýnské dárky a zážitky od firmy Adrop.cz

V tomto tématu zatím nejsou žádné příspěvky

Vstoupit do diskuze

 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.