Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Sportovní internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ

Sportovní internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ

vyšlo 01.07.2010

Internetový obchod Vám nabízí ucelené sportovní potřeby pro všechny druhy sportu pro celé roční období. Sehnat zimní bundu v letním měsíci, kdy se chystáte na ledovec či potápěčské vybavení v zimních měsících k moři? Proč ne, když víte, kde nakupovat 24 hodin za pomoci kvalifikovaného asistenta, který je Vám k dispozici.

celý článek

 
Outdoorové, turistické a fitness GPS navigace

Outdoorové, turistické a fitness GPS navigace

vyšlo 09.06.2010

Každý aktivní člověk milující pohyb v přírodě a na čerstvém vzduchu jistě ocení pomoc outdoorového a sportovního přístroje s GPS. Tato malá chytrá zařízení se vám budou hodit nejen při běhu či chůzi, ale také na kole, lyžích nebo na vodě. Na co se zaměřit při výběru vhodné navigace vám poradí následující článek.

celý článek

 
Krosny na nošení dětí

Krosny na nošení dětí

vyšlo 02.05.2010

Jestliže máte malé děti, tak jste určitě už několikrát řešili problém, jak si se svou ratolestí užívat výlety, dovolené a další venkovní aktivity tak, aby byla spokojenost zaručena na obou stranách. Tam, kde se kočárky začínají jevit jako nepraktické, nastupují na řadu krosny na nošení dětí, které jsou ideálním pomocníkem při pěší turistice i do města.

celý článek

 
Prodejna golfového vybavení Váš Golf

Prodejna golfového vybavení Váš Golf

vyšlo 14.04.2010

Golf se v dnešní době těší stále větší oblibě, hrají jej lidé všech věkových kategorií. Už dávno totiž neplatí, že je sportem jen pro zbohatlíky a celebrity, věnovat se mu může opravdu každý. Říkáte si, že je vybavení drahé? Stačí jen vědět, kde nakupovat! Nejlepší volbou pro vás, ať už jste začátečník či zkušený golfista, je návštěva internetového obchodu Váš Golf.

celý článek

 
Čelovky - posviťte si na cestu

Čelovky - posviťte si na cestu

vyšlo 15.03.2010

Všichni víme, jak je nepříjemné, když se ocitneme někde za tmy, navíc v místě, kde to neznáme. V tu chvíli se proklínáme, proč jsme si nevzali nějakou svítilnu. Skvělým pomocníkem by nám v tu chvíli byla svítilna čelová, tzv. čelovka, která je velmi praktická.

celý článek

 
Impregnace obuvi – aby byly nožky v suchu

Impregnace obuvi – aby byly nožky v suchu

vyšlo 31.01.2010

Nejen v tomto chladném období je důležité, abychom měli nohy na vycházkách v teple a hlavně v suchu. Pokud nám bota během výletu promokne, nohy prochladnou a nemoc na sebe pak nenechá dlouho čekat. Abyste se těmto problémům vyhnuli, je důležité se o boty dobře starat a udržovat je jak se říká „v kondici“. K tomu vám pomůže vhodná impregnace.

celý článek

 
Termoska – slouží v každém ročním období

Termoska – slouží v každém ročním období

vyšlo 17.01.2010

Dát si v zimě na výletě, na běžkách nebo při práci venku doušek teplého čaje na zahřátí je opravdu příjemné. Takový komfort si může s kvalitní termoskou dopřát každý, stačí si jen správně vybrat. Termoska je výtečným pomocníkem, kterého oceníte nejen v těchto chladných dnech.

celý článek

 
Jak vybrat správný vařič?

Jak vybrat správný vařič?

vyšlo 30.10.2009

O vařičích a vaření v přírodě již bylo napsáno mnohé. Tento článek by měl být uceleným pohledem a pomůckou, jak se orientovat v dnes tak široké nabídce.

celý článek

 
Jak vybírat lyže - lyže na zavodni-lyze.cz

Jak vybírat lyže - lyže na zavodni-lyze.cz

vyšlo 14.10.2009

V tomto článku se chceme zaměřit na výběr lyží vhodných pro lyžování na sjezdovce. Dnešní doba nabízí sjezdové lyže ve specializovaných obchodech ale rovněž i na internetu. Nabídka lyží určených na sjezdovku je naprosto vyčerpávající. Evropa registruje přes 50 různých výrobců lyží tedy výběr je opravdu značný.

celý článek

 
Jak vybrat dobrou a vhodnou outdoorovou mapu

Jak vybrat dobrou a vhodnou outdoorovou mapu

vyšlo 18.09.2009

Jednoduchá otázka, kterou slýchávají ve specializovaných knihkupectvích nesčíslněkrát. Odpověď je složitější než by se zdálo. Také díky bohaté nabídce českých kartografických vydavatelství. Tento článek věnujeme konkrétně turistickým, cykloturistickým a dalším mapám regionů Česka určeným pro pohyb v přírodě.

celý článek

 
Vyrazte s dětmi na kolo

Vyrazte s dětmi na kolo

vyšlo 08.09.2009 | Česko

Pro každého rodiče by bezpečnost jeho dítěte měla být na prvním místě. A pokud rádi jezdíte na kole a nechcete si tuto radost odpírat i když máte malé dítě, řešení je jednoduché. Jednou z věcí, která vám umožní užívat si jízdy na kole i s vaší ratolestí je dětská cyklosedačka.

celý článek

 
Holínky - elegance do každého počasí

Holínky - elegance do každého počasí

vyšlo 31.08.2009

Chcete být „in“ za každého počasí? Být styloví i při práci na zahradě, na stavbě, toulání lesem či brodění vodou? Říkáte si, že je to nemožné? Omyl! Vystupte z všednosti a vyberte si z pestré nabídky moderních barevných holínek firmy holinky.com

celý článek

 
Bezpečná přeprava kola na cestách

Bezpečná přeprava kola na cestách

vyšlo 30.08.2009

Jestliže chcete svou dovolenou letos prožít aktivně je dobrou volbou si na ni s sebou vzít například kolo. V případě, že netoužíte jet na dovolenou přímo na něm, měli byste vědět, jaké jsou možnosti jeho bezpečného převážení na vašem vozidle a vybrat si vhodný nosič.

celý článek

 
Koloběžky – atraktivní vozítka

Koloběžky – atraktivní vozítka

vyšlo 05.08.2009 | Česko

Také závidíte dětem, jak se prohánějí po parcích na koloběžkách a je vám líto, že už máte tyhle roky za sebou? Nezoufejte, nic není ztraceno! V dnešní době se vyrábějí koloběžky různých velikostí i pro dospělé, které i vám umožní, vrátit se zpět do dětských let.

celý článek

 
Cyklobrašny – skvělí pomocníci na cestách

Cyklobrašny – skvělí pomocníci na cestách

vyšlo 29.07.2009

Když vyrážíte na kolo, většinou s sebou potřebujete vozit také pár základních a nezbytných věcí. Vždy tak nastává otázka „kam s nimi?“ Když nejedete nikam daleko, můžete to vyřešit třeba batohem na zádech, co ale dělat při delších, nebo i vícedenních přejezdech?

celý článek

 
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.