Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Snowboardové boty

Snowboardové boty

vyšlo 01.02.2009

Boty jsou velmi důležitou součástí výbavy každého snowboardisty. Každoročně přichází na trh novější modely s množstvím inovací. Díky tomu jsou vaše nohy lépe chráněny proti případným zraněním kotníků a vy si tak můžete užívat zimních radovánek naplno.

celý článek

 
Autem po Rakousku

Autem po Rakousku

vyšlo 30.01.2009 | Rakousko

Pro českého občana nepředstavuje cestování autem do Rakouska žádný problém. Jelikož je Rakousko jednou z našich sousedních zemí, je doprava poměrně rychlá. Pro cestu do Rakouska se nám nabízí několik variant.

celý článek

 
Speciálky pro náročné

Speciálky pro náročné

vyšlo 25.01.2009

Pokud patříte mezi lidi, kteří rádi zkoušejí nové věci a nespokojí se s klasikou, tak právě pro vás je připraveno několik navzájem odlišných lyžařských stylů. Tyto sporty se staly oblíbenými hlavně mezi mladými lidmi, kteří mají rádi rychlost, adrenalin a nebojí se užívat si zimní nadílky naplno. Speciální typy lyží jsou určeny všem, které láká jízda za hranice všednosti…

celý článek

 
Dovolená na motorce

Dovolená na motorce

vyšlo 19.01.2009

Za posledních pár let se stala jízda na motorce velice rozšířenou. Plno lidí tento dopravní prostředek používá na cestu do práce, ale větší část bere motocykl jako svého koníčka a většinou už v zimě plánují dovolenou na svém motocyklu. Tady Vám přinášíme pár rad jak se vybavit na cestu.

celý článek

 
GPS navigace do auta

GPS navigace do auta

vyšlo 14.12.2008

Určitě se vám to také již několikrát stalo. Jste v cizím městě a máte dorazit na domluvenou schůzku na určené místo. Vy ale už po třetí projíždíte stejnou ulicí, bloudíte a začínáte ztrácet nervy. Z této nepříjemné situace vás dostane jednoduchý pomocník – GPS navigace.

celý článek

 
Připravte své auto na zimu

Připravte své auto na zimu

vyšlo 30.11.2008

Motoristé jsou jednou ze skupin lidí, kteří se na zimu vůbec netěší a nejraději by ji určitě úplně přeskočili. Je to celkem pochopitelné, protože s přicházející zimou jim přibývají starosti a povinnosti v péči o jejich plechové miláčky.

celý článek

 
Nebojte se snowboardu

Nebojte se snowboardu

vyšlo 23.11.2008

Také rádi pozorujete zkušené snowboardisty, jak si to pěkně a bez zábran sviští ze svahu? Jestliže se vám tento sport líbí a klasické lyže vás již omrzely, neváhejte a letošní zimu vyzkoušejte snowboard i vy. Chce to jen trošku odvahy a chuť se učit.

celý článek

 
Lyžařské helmy

Lyžařské helmy

vyšlo 09.11.2008

Ať se již věnujete kterémukoliv ze zimních sportů, vždy byste při jejich provozování měli pamatovat také na svou bezpečnost. Každý, kdo již zažil na svahu nějaký ten pád a kotrmelec, jistě ví, jak důležitou roli může lyžařská helma hrát. I když helmy nejsou zatím povinné, rozhodně by jejich použití nemělo být zanedbatelné a měly by patřit mezi nezbytné vybavení každého lyžaře i snowboardisty.

celý článek

 
Chraňte své oči i v zimě!

Chraňte své oči i v zimě!

vyšlo 02.11.2008

K tomu, abyste si na svahu mohli dostatečně užívat zimních radovánek, potřebujete kromě lyží, holí a kvalitního oblečení také lyžařské brýle. Mnoho lyžařů i snowboardistů si jízdu bez nich už ani nedokáže představit, ochraňují oči před padajícími vločkami a proudícím větrem. Jelikož je zrak během jízdy tím nejpotřebnějším smyslem, představují brýle nezbytnou lyžařskou ochranou pomůcku.

celý článek

 
Běžky

Běžky

vyšlo 26.10.2008

Dostali jste chuť vyzkoušet tuto zimu něco jiného než je klasické sjezdové lyžování a nemůžete se rozhodnout? Nabídka zimních sportů je jistě široká, ale co třeba běžky? Při tomto krásném sportu se pohybujete v přírodě, na čerstvém vzduchu a můžete se navíc kochat okolní krajinou. Běžky prospívají jak fyzickému, tak i psychickému zdraví člověka.

celý článek

 
Sjezdové lyže

Sjezdové lyže

vyšlo 19.10.2008

Lyžařská sezóna už je za dveřmi a mnoho z vás se již jistě nemůže dočkat. Nadšenci už oprašují svou lyžařskou výstroj a úplní začátečníci se třeba rozhodují, jaké lyže si pro nadcházející sezónu pořídí. V obchodě s lyžařským vybavením si však mohou připadat jako Alenka v říši divů, nejen že se v posledních letech rozšířila nabídka, ale výrazně vzrostla také kvalita výrobků.

celý článek

 
Hurá na lyže!

Hurá na lyže!

vyšlo 12.10.2008

Zima – roční období, které mnozí milují a mnozí nenávidí. Pokud i Vy patříte mezi tu první skupinu, tak určitě také proto, že se věnujete některému ze sportů provozovaných na sněhu. Ať již jste si vybrali lyžování, snowboarding, snowkiting, běžky nebo sáňkování – ke všem těmto sportům je nutné mít nejen kvalitní vybavení, ale také vhodné oblečení.

celý článek

 
Lyžařské boty

Lyžařské boty

vyšlo 05.10.2008

Hory, sníh a lyžování. Tyto tři věci jsou pro většinu z nás v zimních měsících nepostradatelné. Do kompletní lyžařské výstroje patří neodmyslitelně také lyžařské boty. Jejich výběr ovšem není vždy snadný. Abychom vám ho ulehčili, přinášíme několik zajímavých rad, jak si pozdější lyžovačku užít s padnoucími botami a nekomplikovat si život bolestí noh a krkolomnými pády.

celý článek

 
Neoprenový oblek

Neoprenový oblek

vyšlo 21.09.2008

Jestliže jste potápění naprosto propadli a chcete se i nadále věnovat tomuto zajímavému adrenalinovému sportu, je třeba si rozšířit potápěčskou výbavu. Nikdy byste se nemohli potopit do opravdových hlubin mezi pestrobarevné exotické rybky, kdybyste nebyli vybaveni neoprenem.

celý článek

 
Šnorchl

Šnorchl

vyšlo 14.09.2008

Pokud chcete vidět svět pod vodní hladinou a nebaví vás neustále vyplouvat nad ní, abyste se nadechli, je pro vás šnorchl ideálním řešením. Na trhu s potápěčskými potřebami je dnes celá řada nejrůznějších typů a kvalit. Navíc i šnorchly neustále procházejí řadou inovací a vylepšení, aby byl komfort během ponoru ten nejlepší.

celý článek

 
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.