Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Studium jazyka v zahraničí

Studium jazyka v zahraničí

vyšlo 11.05.2014

Pro budoucí jazykové specialisty a překladatele je cestování a studium jazyka přímo v dané zemi zcela nezbytné. Akademickým studiem a čtením se lze výborně naučit gramatiku a rozšířit slovní zásobu, takže pak specialisté nemají problém s psaným projevem a mohou dělat překlady i korektury v cizím jazyce. Plynulý mluvený projev však vyžaduje solidní praxi. Teprve delší cesty či pobyt v zahraničí postupně naučí správné výslovnosti a přízvuku. Dalším širokým tématem jsou dialekty a hovorové výrazy, které se lze školní výukou jen těžko naučit.

celý článek

 
Jak se v zahraničí vyhnout nehodě na lyžích a neprodělat kalhoty

Jak se v zahraničí vyhnout nehodě na lyžích a neprodělat kalhoty

vyšlo 05.03.2014

Nikdo se na lyžích nechce zranit, a když už k nějaké nepříjemné nehodě dojde, je potřeba udělat maximum pro minimalizaci škod na majetku a na zdraví. Tyto škody byste totiž mohli platit vy, a především při nehodě na lyžích v zahraničí jde o horentní sumy.

celý článek

 
Cibulový systém - jak se oblékat a zbytečně se nepotit

Cibulový systém - jak se oblékat a zbytečně se nepotit

vyšlo 25.02.2014

Jednoduchý systém vychází z myšlenky postupného nabalování různých druhů oděvu. Cílem je zajistit maximální tepelný komfort a udržet stabilní tělesnou teplotu. Sportujete nebo máte rádi turistiku? Čtěte dál.

celý článek

 
FotoKnihy, FotoObrazy, FotoKalendáře - jak uchovat vzpomínky

FotoKnihy, FotoObrazy, FotoKalendáře - jak uchovat vzpomínky

vyšlo 20.11.2013

V Centru FotoŠkoda najdete široké spektrum fotografických služeb na jednom místě. Ke každé zakázce je přistupováno zcela individuálně a je jí věnována maximální péče. Naším cílem je dodat vašim fotografiím nový rozměr a uchránit tak jedinečné okamžiky zachycené vaším fotoaparátem. Samozřejmostí je profesionální kvalita tisku i konečného zpracování.

celý článek

 
Dalekohledy Nikon

Dalekohledy Nikon

vyšlo 07.10.2013

Společnost Nikon, která se od svého založení v roce 1917 opakovaně prosazuje kvalitními produkty v oblasti optiky, uvedla letos mnoho nových špičkových výrobků, které potěší nejen lovce, ale i hráče golfu, ornitology a turisty – stejně tak jako běžné uživatele na celém světě. Společnost rozšířila své portfolio o nové puškohledy, dalekohledy i dálkoměry.

celý článek

 
Jak zabezpečit auto na dovolené?

Jak zabezpečit auto na dovolené?

vyšlo 07.08.2013

Pokud máte rádi na dovolené neomezenou volnost cestování, nejspíš také vyrážíte k moři, za památkami, či na hory vlastním autem. To má své výhody, ale přináší to také celou řadu rizik. V případě nějakých komplikací zůstanete na jejich řešení sami. Nemusí jít o nehodu, nebo poruchu, ale můžete se stát také obětí krádeže.

celý článek

 
Čelovky s novými funkcemi

Čelovky s novými funkcemi

vyšlo 25.07.2013

Stejně tak, jako je tomu u jiného outdoorového vybavení, i čelové svítilny prochází neustálým vývojem. Modernizuje se nejen jejich design a systém svícení, ale především také funkce. Na trhu se objevují nové modely, které mají možnost měnit světelný výkon, jsou vybaveny zoomem a nechybí ani čelovky propojitelné s počítačem. Pokrok zkrátka nezastavíme.

celý článek

 
Pro cesty do Středomoří je dobré se očkovat

Pro cesty do Středomoří je dobré se očkovat

vyšlo 18.07.2013

Čeká vás dovolená u Středozemního, nebo jiného evropského moře a myslíte si, že není nutné se pro cesty do těchto oblastí očkovat? Omyl! I v Chorvatsku, Itálii, nebo v Egyptě čekají na cestovatele nepříjemné nemoci. Jediný způsob, jak se jim účinně bránit, je právě očkování, jinak si kromě opálení můžete z dovolené přivézt i nepěkný suvenýr.

celý článek

 
Kosmetika a dovolená - co si přibalit do kufru

Kosmetika a dovolená - co si přibalit do kufru

vyšlo 15.06.2013

Chystáte se na dovolenou a přemýšlíte, které kosmetické přípravky si s sebou vzít a které raději nechat doma? Pomůžeme vám vybrat takovou kosmetiku, která by vám rozhodně chybět neměla. Nechte se inspirovat praktickými tipy.

celý článek

 
Cestování na dovolenou bez nevolností

Cestování na dovolenou bez nevolností

vyšlo 27.05.2013

Skvělé dojmy z dovolené vám může narušit nepříjemná nevolnost v dopravních prostředcích. Nejvíce trápí děti, ale někdy přetrvává až do dospělosti.

celý článek

 
Oblékáme děti pro outdoor

Oblékáme děti pro outdoor

vyšlo 14.05.2013

Také vaše děti tráví hodně času venku? Máme pro vás několik dobrých tipů, jak je obléknout. Záleží nejen na kvalitním materiálu, ale i vhodném použití a zkombinování jednotlivých kusů oblečení.

celý článek

 
Cestování do zahraničí s minimálními zdravotními riziky

Cestování do zahraničí s minimálními zdravotními riziky

vyšlo 05.05.2013

Období léta většina lidí využívá k čerpání dovolených a tedy i k cestování, které ale mimo zábavy, dobrodružství a poznávání jiných kultur, může znamenat i různá onemocnění. Předejít se jim dá včasnou prevencí. Nejčastější očkování na cesty je proti žloutence typu A a B.

celý článek

 
Jak vybrat fotoaparát - krok za krokem

Jak vybrat fotoaparát - krok za krokem

vyšlo 10.03.2013

Výběr nového fotoaparátu není jednoduchou záležitostí, nabídka modelů s rozdílnými parametry je veliká. Pokud zvažujete koupi nového digitálního foťáku a nevíte, jak vhodný fotoaparát vybrat, poradíme vám.

celý článek

 
Cestujeme se psem letadlem

Cestujeme se psem letadlem

vyšlo 24.02.2013

Hned na úvod je třeba říct, že cestování se psem letadlem není žádný med – ani pro psa, ani pro vás. Pokud se přesto na cestu letadlem se psem chystáte, určitě vám přijde vhod pár užitečných rad a postřehů. Dozvíte se, co je nutné splňovat a co je potřeba zařídit, aby psí kamarád mohl letět s vámi na dovolenou.

celý článek

 
Cestujeme se psem vlakem

Cestujeme se psem vlakem

vyšlo 16.02.2013

Vzít s sebou psa na výlet je jistě dobrý nápad. Pokud nemáte k dispozici auto, můžete využít vlakovou přepravu. Psi cestování vlakem většinou dobře snášejí a je to pro ně pohodlnější než například v autobuse. Většina železnic psí pasažéry nijak neomezuje, ale je třeba dodržovat při jejich přepravě určitá pravidla.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.