Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Vodní dýmky a tabáky – chuť Orientu

Vodní dýmky a tabáky – chuť Orientu

vyšlo 29.11.2010

V Egyptě, Turecku či jiných arabských zemích je možné na každém kroku cítit příjemnou vůni linoucí se z vodních dýmek. Pokud máte také chuť si zkusit „zabafat“ nebo jste tomu již definitivně propadli, pak navštivte pražský internetový nebo kamenný obchod s názvem Aladin-Shop.cz, kde budou veškeré vaše kuřácké potřeby uspokojeny.

celý článek

 
Seznámení s outdoorovými materiály

Seznámení s outdoorovými materiály

vyšlo 23.11.2010

Při návštěvě prodejen s outdoorovým vybavením na zákazníky ze všech stran vykukují výrazy jako Gore-Tex, Softshell, Polartec, Sympatex a mnohé další. Aby se v tomhle názvosloví člověk vyznal, musí buď pracovat v oboru, nebo být opravdu zvídavý turista. V našem článku se vás pokusíme seznámit alespoň s jakýmsi materiálovým outdoorovým minimem.

celý článek

 
Koloběžky pro děti i dospělé - tip na vánoční dárek

Koloběžky pro děti i dospělé - tip na vánoční dárek

vyšlo 19.11.2010

Jestliže si lámete hlavu, čím obdarovat o Vánocích své blízké, máme pro vás skvělý tip! Pěkným a užitečným dárkem, který udělá radost všem věkovým kategoriím, může být koloběžka, jejíž oblíbenost rok od roku stoupá. Navštivte internetový obchod firmy Sport-live a vyberte si ze široké nabídky koloběžek pro děti i dospělé. To vše za skvělé ceny!

celý článek

 
Oblečení na běžky

Oblečení na běžky

vyšlo 11.11.2010

I když ještě nepropukla ta pravá zima, mnozí z vás se již nemohou dočkat pořádné sněhové nadílky a toho, až prorazí první běžkařskou stopu. K tomu, aby vám během běžkařské túry bylo dobře a cítili jste se pohodlně, je třeba dobře zvážit, jaké oblečení zvolíte.

celý článek

 
Sjezdové lyže - vyberte si v MADEJA sportu

Sjezdové lyže - vyberte si v MADEJA sportu

vyšlo 10.11.2010

Ať už jste pokročilý lyžař, který chce na letošní sezónu inovovat svou lyžařskou výbavu, nebo začátečník odhodlaný se tuto zimu konečně přidat k tisícům dalších „sněhomilů“, měly by vaše kroky směřovat do prodejny MADEJA sport, kde najdete vše potřebné nejen pro sjezdové lyžování.

celý článek

 
Snowboardy – kompletní nabídka na SNOWBOARDS.CZ

Snowboardy – kompletní nabídka na SNOWBOARDS.CZ

vyšlo 05.11.2010

Podlehli jste vášni adrenalinových sportů jako je snowboarding, freeskiing nebo kiteboarding? Pak jste správně na SNOWBOARDS.CZ! Zažijte pocit volnosti na sněhové peřině nebo vodní hladině s tím nejlepším vybavením za skvělé ceny.

celý článek

 
Lyže Volkl na sezónu 2011

Lyže Volkl na sezónu 2011

vyšlo 03.11.2010

Světový výrobce lyží Volkl už letos v únoru na ISPO veletrhu upozornil, že vývojem technologií bude zabírat první místa mezi elitou. Nejen český lyžař si může být jist, že Volkl bude na sezonu 2011 v plné kondici a maximálně připraven poskytnout ten správný požitek z dravé jízdy.

celý článek

 
Funkční ponožky – ochrana před puchýři

Funkční ponožky – ochrana před puchýři

vyšlo 04.10.2010

Ponožky jsou nezbytnou součástí vybavení každého z nás. Potřebujeme je v každém ročním období, a to nejen do práce, ale především také při sportu, turistice nebo třeba horolezectví. Jelikož v oblasti outdoorového vybavení dnes již neexistuje oblast, kam by se neprotlačily moderní technologie, tak ani ponožky nezůstaly v tomto směru o nic ochuzeny.

celý článek

 
Nohy jako ve vatě

Nohy jako ve vatě

vyšlo 20.09.2010

Určitě se vám již někdy stalo, že jste vyrazili do hor nebo jen tak na procházku a během výletu se vám na noze vytvořil bolavý puchýř, odřela se vám noha nebo udělal otlak. Vhodná obuv je jednou z nejdůležitějších součástí turistické výbavy a bez dobrých bot se v přírodě neobejdete.

celý článek

 
Moskytiéra – užitečný doplněk na cesty

Moskytiéra – užitečný doplněk na cesty

vyšlo 22.08.2010

K létu kromě sluníčka, tepla a vodních radovánek bohužel neodmyslitelně patří také všudypřítomní komáři a další bodavý hmyz. Pokud spíme doma, odpudíme je nejrůznějšími přípravky, co když ale potřebujeme přenocovat venku? Skvělou ochranou nám bude moskytiéra.

celý článek

 
Outdoorové sandály - dopřejte nohám volnost

Outdoorové sandály - dopřejte nohám volnost

vyšlo 17.08.2010

Jedněmi z nejuniverzálnějších letních bot jsou sandály, které uplatníte jak při běžném nošení po městě, při lehkém trekingu, koupání v řece nebo při cestování. Dá se říct, že jsou nezbytnou součástí turistické výbavy, a i když jsou obecně považovány jen za letní vycházkovou obuv, někteří lidé si je oblíbili natolik, že v nich tráví období od jara až do podzimu.

celý článek

 
Baterky, lampy a svítilny všeho druhu

Baterky, lampy a svítilny všeho druhu

vyšlo 08.08.2010

Každému, kdo rád tráví svůj volný čas v přírodě, by ve vybavení určitě neměla chybět nějaká svítilna, baterka nebo lampa. Zvláště tedy, pokud se chystá pod širákem strávit i noc. Jakmile na vás padne uprostřed divočiny tma, stává se svítilna nepostradatelným společníkem.

celý článek

 
Chraňte své oči, aneb vybíráme sluneční brýle

Chraňte své oči, aneb vybíráme sluneční brýle

vyšlo 29.07.2010

Sluníčko už nám konečně začalo pořádně pálit, proto je třeba myslet na to, jak se před ním ochránit. Stejně jako pokožka, potřebují dostatečnou ochranu také vaše oči, které jsou zejména v letních měsících značně namáhány. Optimální je proto nošení slunečních brýlí, které by neměly být jen efektním módním doplňkem.

celý článek

 
Výběr kola

Výběr kola

vyšlo 25.07.2010

Před každým výběrem kola je určitě dobré nejprve si ujasnit, co od kola vlastně očekáváme, jak často jej chceme používat, v jakém terénu a také kolik za něj chceme utratit peněz. Jinak samozřejmě při výběru uvažuje začínající cyklista a jiné požadavky má jezdec, který se chce s novým kolem posunout o krok dál a již hledá stroj s konkrétním zaměřením.

celý článek

 
Ponořte se do hlubin

Ponořte se do hlubin

vyšlo 23.07.2010 | Chorvatsko

Také vás vždy uchvátí dokumenty zachycující záběry z podvodního světa? Laškujete s myšlenkou vyzkoušet tento zajímavý adrenalinový sport? Každý z nás může toužit po potápění z jiného důvodu. Někoho okouzlí bohatý podmořský život, jiného zase volnost, klid a pohoda, nebo naopak dobrodružné výpravy s kamarády při prohledávání vraku staré lodi.

celý článek

 
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.