Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Cestování se psem v autě

Cestování se psem v autě

vyšlo 06.02.2013

Vyrážíte na dovolenou, na hory, nebo třeba jen na chalupu a chcete si vzít s sebou vašeho čtyřnohého člena rodiny? Aby byla cesta autem bezproblémová pro obě strany, neměla by nám chybět důležitá výbava. Cestování se psem je většinou zábava, ale nesmíme zapomínat, že pes v autě může být také nebezpečný, pokud není správně přepravován.

celý článek

 
Výzva zvaná backcountry touring

Výzva zvaná backcountry touring

vyšlo 18.01.2013

Jste zapálený běžkař, ale už vás trochu omrzely klasické běžecké magistrály, které jsou během sezóny mnohdy značně přeplněné? Chcete objevit nový rozměr tohoto způsobu lyžování a dát si pořádně do těla? Pokud ano, pořiďte si backcountry běžky, které jsou určeny pro pohyb v náročnějším terénu a dopřejí vám ještě větší radost z jízdy.

celý článek

 
Skijöring – vyvenčete psa i sebe

Skijöring – vyvenčete psa i sebe

vyšlo 15.01.2013

Máte rádi běžky, ale mnohdy se vám na běžeckých trasách nedostává sil? Možná byste mohli zkusit poněkud netradiční sport zvaný skijöring, kdy jste na běžkách připoutáni tažným lanem k jednomu, nebo dvěma psům. Pokud tedy máte čtyřnohého miláčka, který vyžaduje neustálý pohyb, je to nejlepší řešení, jak spojit příjemné s užitečným.

celý článek

 
Údržba a praní outdoorových materiálů

Údržba a praní outdoorových materiálů

vyšlo 03.01.2013

Kvalitní outdoorové vybavení, ať už jde o oblečení, obuv nebo třeba batohy jsou od výrobce upraveny tak, aby odpuzovaly vodu, snadno se nešpinily a nepřijímaly vlhkost. Během užívání však tato úprava postupně přestává být účinná a funkčnost materiálu se snižuje. Čas od času je tedy nutné dopřát tomuto vybavení jistou péči a údržbu.

celý článek

 
Zábava zvaná snowtubing

Zábava zvaná snowtubing

vyšlo 17.12.2012

Nepatříte mezi nadšené lyžaře, ale také byste chtěli mít nevšední zážitky z rychlé jízdy? Nebo si chcete lyžařský pobyt jen něčím zpestřit? Vyzkoušejte snowtubing, který je skvělou zimní zábavou pro malé i velké. Že nevíte, o čem je řeč? Jako malí jste provozovali snowtubing určitě také, akorát vaše výbava na svahu jistě nebyla tak dokonalá.

celý článek

 
Cestovní pojištění

Cestovní pojištění

vyšlo 13.12.2012

Abychom si užili dovolenou v klidu a pohodě, měli bychom si vždy, než vycestujeme, sjednat cestovní pojištění. Pomůže nám minimalizovat rizika vyplývající z nepříjemných událostí na cestách, nebo vyřešit případné problémy, které s cestováním souvisí. Cestovní pojištění oceníme například v případě úrazu, storna zájezdu, nebo při ztrátě zavazadel.

celý článek

 
Jak vybrat lyže?

Jak vybrat lyže?

vyšlo 03.12.2012

Vybrat správně lyže není zrovna lehký úkol. Zkušený lyžař se v jejich nabídce alespoň trochu orientuje, ale začátečník se může cítit v obchodě poněkud ztracen. Koupit první lyže, které nám padly do oka, není zrovna nejlepší postup. Jak tedy postupovat, abychom si vybrali takové, na kterých bude radost lyžovat a které s námi vydrží alespoň několik sezón?

celý článek

 
Kdo maže, ten jede, aneb jak správně namazat skluznici

Kdo maže, ten jede, aneb jak správně namazat skluznici

vyšlo 20.11.2012

Než se naplno rozjede lyžařská sezóna, je třeba zkontrolovat lyže a snowboardy, jestli je máme, jak se říká, dobře namazané. Správných jízdních vlastností se dočkáme pouze v případě, že je skluznice hladká a bez hlubokých rýh. Víte ale, jak se co nejlépe o vaši zimní výbavu postarat?

celý článek

 
Nezbytná zimní výbava auta

Nezbytná zimní výbava auta

vyšlo 08.11.2012

Poté, co nás už v říjnu zasypal sníh, má snad každý na autě zimní přezutí. To však není to jediné a poslední, co je potřeba našemu plechovému miláčkovi obstarat, aby byl dokonale připraven na nadcházející zimní měsíce. Než se vydáme na cesty, je dobré do výbavy auta přidat sněhové řetězy a další doplňky, které nám usnadní jízdu na sněhu.

celý článek

 
Péče a údržba sjezdových lyží

Péče a údržba sjezdových lyží

vyšlo 02.11.2012

Abyste si z vaší zimní dovolené odnášeli opravdu kvalitní lyžařské zážitky, musíte čas od času věnovat pozornost svému lyžařskému vybavení a dopřát mu kvalitní a pečlivý servis. Výrazně tím prodloužíte jeho životnost a v neposlední řadě také předejdete případným úrazům.

celý článek

 
Elektrocentrála na cesty

Elektrocentrála na cesty

vyšlo 01.08.2012

Chcete si bezstarostně užívat kempování, plavbu na jachtě, delší rybaření a další aktivitu ve volné přírodě a přitom mít možnost nezávisle využívat elektrickou energii? Řešením může být pořízení elektrocentrály, která díky invertorové technologii umožní efektivní výrobu elektrické energie. Může být však i skvělým záložním zdrojem elektřiny v případě jejího výpadku.

celý článek

 
Letní kosmetika a parfémy na dovolenou

Letní kosmetika a parfémy na dovolenou

vyšlo 11.07.2012

Léto je v plném proudu a mnoho z vás se chystá vyrazit na svoji vytouženou dovolenou. Během letních radovánek je ale potřeba chránit svoji pokožku před škodlivými UV paprsky a to bez ohledu na to, zda ležíte na pláži, cestujete ve vnitrozemí nebo podnikáte túru v horách.

celý článek

 
Očkování na cesty – do některých zemí vás bez něj nepustí!

Očkování na cesty – do některých zemí vás bez něj nepustí!

vyšlo 25.06.2012

Blíží se čas dovolených a kromě hezkých věcí je třeba myslet i na případná rizika, která vám hrozí. Jsou to třeba nemoci, které se vyskytují buď pouze v konkrétních destinacích (např. žlutá zimnice, proti které je očkování před vstupem do některých států povinné) nebo nemoci, které vám hrozí ve všech zemích světa, ale u kterých se díky cestování riziko nákazy zvyšuje.

celý článek

 
Sportovní internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ - navštivte ho před dovolenou

Sportovní internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ - navštivte ho před dovolenou

vyšlo 21.06.2012

Asi každý před dovolenou řeší otázky, co s sebou, co na sebe, na co určitě nezapomenout. Pomocníkem vám v mnohém může být internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ. Podobně jako obchodní dům nabízí široký sortiment zboží pro volný čas.

celý článek

 
Dětské vozíky za kolo

Dětské vozíky za kolo

vyšlo 15.06.2012

Cyklisté, kteří se rádi vydávají se svými dětmi na výlety v dětských vozících, se mohou radovat. Podle nového nařízení smí dětské vozíky za kolo vyrazit na silnice všude tam, kam mohou i ostatní cyklisté. Pokud tedy patříte k milovníkům cyklistiky a museli jste tuto svou zálibu kvůli dětem omezovat, podle novely silničního zákona už je můžete bez obav z pokuty vzít s sebou.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.