Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vybavení na cesty - články

Cestovní kufry Silvercase - záruka kvality

Cestovní kufry Silvercase - záruka kvality

vyšlo 13.06.2012

Odjíždíte na dovolenou, na služební cestu, nebo posíláte děti na tábor? V takovém případě budete jistě potřebovat kvalitní zavazadlo, do něhož hravě sbalíte veškeré nezbytnosti a které vaše věci dokonale ochrání. Právě takové jsou cestovní kufry Silvercase, které mají již 6 sezón své místo na českém trhu a vynikají řadou skvělých vlastností.

celý článek

 
Druhý kufr auta

Druhý kufr auta

vyšlo 10.06.2012

Vyrážíte na dovolenou a zjišťujete, že máte poněkud více zavazadel, než jste čekali? Začínáte propadat panice, kam je všechny dáte? V dnešní době již nemusíte složitě skládat kufry na podomácku vyrobenou střešní zahrádku auta, ale využít moderního autoboxu.

celý článek

 
Kde bydlet na dovolené? Zkuste karavan nebo obytné auto

Kde bydlet na dovolené? Zkuste karavan nebo obytné auto

vyšlo 03.06.2012

Sezóna dovolených je tady a s ní i nejvyšší čas popřemýšlet, zda platit za ubytování v hotelu, penzionu či ve stanu nebo vyjet na cesty s pojízdným domovem. Zatímco v zahraničí je cestování s obytnými auty či karavany zcela běžné a velmi oblíbené, u nás se tento druh poznávání krás světa teprve pomalu rozvíjí.

celý článek

 
Jak vybrat stan

Jak vybrat stan

vyšlo 07.05.2012

Výběr stanu může být zapeklitý problém, zvláště pro ty z vás, kteří nemají s kempováním příliš mnoho zkušeností. V dnešní době je na trhu celá řada nejrůznější typů, tvarů, velikostí a značek stanů, že z toho jde hlava kolem. Důležité je však výběr neuspěchat, přeci jenom si kupujeme jakousi přenosnou „střechu nad hlavu“, na kterou bude potřeba se spolehnout.

celý článek

 
Sport-live – outdoorové vybavení

Sport-live – outdoorové vybavení

vyšlo 02.04.2012

Mnoho lidí vyráží na cesty jen s batohem na zádech a dává přednost individuální turistice před organizovanými zájezdy. Pokud mezi ně také patříte, jistě víte, že pro pobyt v přírodě je nezbytné kvalitní vybavení, které vás ochrání před nezmary počasí. A právě takové outdoorové vybavení vám nabízí internetový obchod Sport-live.cz.

celý článek

 
CENTRUMSPORTU.CZ - sportovní internetový obchod

CENTRUMSPORTU.CZ - sportovní internetový obchod

vyšlo 08.02.2012

Internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ nabízí širokou škálu sportovních potřeb pro různé druhy sportů. Vyberou si zde lidé mladí i starší, děti i dospělí.

celý článek

 
HORTEZ sport - specialista na outdoor

HORTEZ sport - specialista na outdoor

vyšlo 23.01.2012

Prodáváme outdoorové vybavení v kamenné prodejně i prostřednictvím e-shopu. Stany, spacáky, karimatky, běžkařské a skialpinistické vybavení, horolezecký materiál, krokoměry, sportovní oděvy, obuv a další výstroj. U nás si určitě vyberete!

celý článek

 
Jak vybrat lyžařské vázání

Jak vybrat lyžařské vázání

vyšlo 13.12.2011

Součástí výbavy každého lyžaře je kromě lyží samotných, lyžařských bot a hůlek také lyžařské vázání - bezpečnostní prvek, který nás spojuje s lyží. V naprosté většině případů nakoupíme vázání přímo v kompletu s lyžemi. Někdy je ovšem nutné vázání dokoupit zvlášť a v tuto chvíli nastává problém - většinou se totiž ve výběru vázání vůbec nevyznáme.

celý článek

 
Vzduchoplavba a skoro vše okolo

Vzduchoplavba a skoro vše okolo

vyšlo 05.12.2011

Balonové létání – doslova vzduchoplavba je nejen úžasný zážitek, ale především první prostředek, pomocí kterého se člověk dostal do vzduchu.

celý článek

 
Jak vybrat boty na běžky

Jak vybrat boty na běžky

vyšlo 22.11.2011

Běžecké lyžování se v našich končinách a nejen zde těší velké oblibě. Aby byl pro nás tento sport radostí, musíme si kromě kvalitních lyží pořídit také vhodné běžecké boty. Právě ony nám přináší komfort, pohodlí a dostatečnou ochranu během jízdy. Je však třeba pečlivě vybírat, které jsou pro nás ty pravé.

celý článek

 
Nechte se vlákat do světa vodních dýmek s nádechem orientu

Nechte se vlákat do světa vodních dýmek s nádechem orientu

vyšlo 14.11.2011

Cítíte tu příjemnou vůni ovocného tabáku? Slyšíte to bublání? Pokud jste strávili dovolenou v některé z arabských zemí, určitě pro vás tyto vjemy patřící k vodní dýmce nejsou ničím neznámým. Mnozí z vás si možná vodní dýmku dovezli i domů, aby mohli kdykoliv prožívat atmosféru, která uchvacuje celý arabský svět. Vyzkoušejte shishu také, uchvátí i vás.

celý článek

 
Vybíráme lyžařské hole

Vybíráme lyžařské hole

vyšlo 08.11.2011

Aby se nám dobře lyžovalo, musíme věnovat dostatečnou pozornost nejen výběru správných lyží, ale také lyžařských holí, které jsou nezbytným doplňkem každého nadšence pro tento zimní sport. Je nutné se zaměřit především na jejich délku, pružnost a ohebnost. Velký význam hraje také použitý materiál.

celý článek

 
S fotoaparátem na cestách - fotobrašny a fotobatohy

S fotoaparátem na cestách - fotobrašny a fotobatohy

vyšlo 25.10.2011

Jestliže patříte k nadšencům, kteří neudělají krok bez svého fotoaparátu, nebo jen k sezónním fotografům pořizujícím fotky pouze o dovolené, v obou případech se neodejdete bez šikovného obalu, který váš přístroj ochrání před vnějšími vlivy. Podle toho, jaký fotoaparát vlastníte, můžete vybírat mezi pouzdrem, brašnou nebo batohem. Jak poznat kvalitní brašnu a na co si při výběru dát pozor?

celý článek

 
Golfové vybavení pro všechny

Golfové vybavení pro všechny

vyšlo 26.09.2011

Golf býval dříve zábavou jen bohatších vrstev, ale dnes už tomu dávno tak není. Do tohoto sportu se dnes může pustit takřka každý a v jakémkoliv věku. Pokud máte i vy chuť si golf vyzkoušet, nebo jste mu dokonce už zcela propadli, určitě se neobejdete bez kvalitního vybavení. To seženete v internetovém obchodě Golf pro všechny.cz.

celý článek

 
Vybíráme cestovní zavazadlo

Vybíráme cestovní zavazadlo

vyšlo 05.08.2011

Chystáte se na dovolenou nebo na služební cestu a zjistili jste, že váš starý kufr už dosloužil? V tom případě vyrazte na nákup nového cestovního zavazadla, které by nejlépe vyhovovalo druhu a délce vaší cesty. Vybírat můžete z cestovních kufrů, tašek, kabel na kolečkách a batohů nejrůznějších velikostí, barev, designů a značek.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.