Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

AGL travel - jeďte jinam než každý

Ploskovická 959/19
184 00 Praha 8
Telefon: 222 231 210
Web: http://www.agltravel.cz
Email: rezervace@agltravel.cz

 

Česká cestovní kancelář AGL travel si Vám dovoluje představit širokou škálu svých produktů pro letošní rok: převážně letecké poznávací a pobytové zájezdy do netradičních destinací, ale i do oblíbených odpočinkových míst nejen u moře. CK nabízí kompletní služby pro skupiny a kolektivy, stejně tak i pro individuální turisty: víza, letenky, autobusové jízdenky po Evropě, samostatné ubytování v zahraničí.

Věříme, že Vás nabídka zaujme a naše zájezdy Vás odvedou od starostí všedních dnů.

JEĎTE JINAM NEŽ KAŽDÝ - LETECKÉ POZNÁVACÍ ZÁJEZDY
Nechte se okouzlit krásami Ruska a navštivte s námi PETROHRAD nebo MOSKVU. Vybrat si můžete zájezd s plným programem, vstupy a průvodcem v ceně nebo klasický eurovíkend. . V nabídce máme i další evropská města. Neváhejte nám proto napsat pro konkrétní nabídku.

Petrohrad - Petrodvorce
Foto: Petrohrad - Petrodvorce

Vychutnejte si jedinečnou poznávací cestu po Hedvábné stezce s návštěvou měst z Pohádek tisíce a jedné noci - TAŠKENT, SAMARKAND, BUCHARA, CHIVA. Naprosto nevšední dovolenou zažijete v daleké SIBIŘI u jezera BAJKAL v zájezdu Sibiřská rapsodie. Poznávat s námi můžete i země jako je Arménie a Gruzie. Novinkou je také zájezd Kyrgyzstán – Kazachstán. Zájezdy jsou vždy s českým průvodcem a bohatým programem v ceně zájezdu.

Uzbekistán - Samarkand - Náměstí tří mešit
Foto: Uzbekistán - Samarkand

Těšit se můžete také na jedinečné pobyty na panenském pobřeží Jižní Albánie v letovisku Saranda. V této destinaci je připraveno velké množství fakultativních výletů, které Vám umožní lépe poznat místo. Oblíbený je poznávací okruh jižní Albánií s příletem na Korfu, připravený speciálně na termíny letních prázdnin. Novinkou jsou také pobyty na severu Albánie v letovisku Drač (Durres) a Golem. Doporučujeme Hotel Klajdi Resort****.

Albánie - Saranda
Foto: Jižní Albánie - Saranda

ODPOČINEK A RELAXACE - POBYTOVÉ ZÁJEZDY U MOŘE
Kromě uvedených výjimečných míst, jako je Albánie nebo Madeira, jsou připraveny i pobytové zájezdy do obvyklejších destinací odpočinku: Malta, Korfu, Kréta, Itálie, Rakousko, Francie. Ve Slovinsku a Maďarsku se můžete nechat hýčkat v termálních lázních nebo si odpočinout u golfu. 

Velmi populární jsou zájezdy pro aktivní zájemce, kteří si rádi užijí výlety a sportovnější program, jako je jeep safari na Maltě, jízda na čtyřkolkách, nebo noční párty na ostrově.

LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY
V nabídce pro zimní období máme každoročně připraveny také lyžařské zájezdy do Rakouska, Itálie nebo Francie. Samozřejmostí je nabídka pobytů v termínech jarních prázdnin.

SLUŽBY
Celoročně vám nabízíme služby pro individuální turisty a korporátní klientelu – od obchodních cest po tematické zájezdy. V zimním období nabízíme zájezdy za teplem a exotikou. Zbavíme vás starostí se zajišťováním vaší cesty. Obstaráme za vás pozvání, vízum, letenky, autobusové i železniční jízdenky za nejvýhodnější ceny. Celou akci vám připravíme na míru dle vašich přání.

Pořádáme také tematicky zaměřené zájezdy pro agro sektor – např. Rakousko, Petrohrad, Itálie, Arménie, Gruzie, Kazachstán, Rumunsko, Srbsko, Maďarsko, Litva, Lotyšsko.

Vše pro vaši komfortní dovolenou.

ČLÁNKY CK:
Aktuální informace ohledně cestování do Řecka v létě 2020
Madeira - pozvánka na slavnosti a festivaly
Albánie a Korfu - kombinovaná dovolená
Malta – ostrov slunce a medu
Turecko - pobyty s vůní čaje a kávy
Albánie - jeďte na dovolenou k moři jinam než ostatní!

Další kontakty

Telefon: 800 222 210

Mobil: 602 330 913

www.HoryMore.cz

Naše fotografie

 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.