Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Máj - západní pobřeží Řecka, poznávací zájezdy

Česká 44
370 01 České Budějovice
Telefon: 387 318 420
Web: http://www.ckmaj.cz
Email: ceska@ckmaj.cz

 

V roce 1993 jsme založili CK MÁJ, která je ryze českou cestovní kanceláří. Po celou dobu svého trvání zabezpečujeme klientům služby spojené s cestovním ruchem, převážně dovolené v mnoha zemích, nejen Evropy.

POBYTOVÉ ZÁJEZDY

Kromě nabídky z katalogů mnoha smluvních cestovních kanceláří nabízíme své, osvědčené pobyty v Řecku:
- západní pobřeží - letovisko Sivota (již od r. 1995)

Řecko - SIVOTA - pevnina naproti Korfu
Letovisko IDEÁLNÍ PRO KLIDNOU DOVOLENOU v překrásné přírodě. Fantastické pláže a naprosto čisté moře Vám zaručí skvělou dovolenou, kde si zcela jistě odpočinete a plně se odreagujete! Rozkládá se na břehu Iónského moře, 24 km jižně od přístavu Igoumenitsa, naproti ostrovu KORFU. Pobřeží je zde velmi členité s velkým počtem malých i velkých, písčitých i oblázkových pláží. Moře je zde průzračně čisté a vhodné i pro osoby trpící kožními chorobami a pro astmatiky. Letovisko je držitelem "Modré vlajky", přidělovaným pouze místům s čistými a udržovanými plážemi. V útulných tavernách Vám usměvaví majitelé nabídnou velké množství tradičních specialit řecké kuchyně a výtečných vín.

CK MájFoto: Řecko - letovisko Sivota

Itálie: Severní Itálie - Caorle, Kalábrie - Abruzzo - Silvi Marina

Chorvatsko: Makarská riviéra, Pelješac - Trpanj, Gradac

Maďarsko: termální lázně - Sárvár, Bükfürdó, Harkány, Miskolc-Tapolca, Mosónmagyaróvár, Egerszalók, Zalakaros, Debrecín, Hajdúszoboszló, Kehidakustány, Mosonmagyaróvár, Lenti, Győr.
Maďarsko je nejen zemí výborných vín a gastronomie, pohostinných lidí milujících své tradice, ale také zemí termálních lázní. Termální koupaliště a prameny s minerální vodou, to je něco, co najdete v Maďarsku takřka na každém kroku. Teplé prameny s vysokým obsahem nejrůznějších minerálních látek vyvěrající z hlubin země, to je specialita, kterou se žádná jiná země světa nemůže v takovém množství pochlubit.

A tyto prameny jsou nejen léčivé, ale většinou i termální. Pokud se ale léčit nepotřebujete, nepochybně oceníte možnost vykoupat se v přírodní, uměle neohřívané, vodě teplé 30-40°C i uprostřed zimy. Návštěvníkům nabízí Maďarsko celou škálu termálních lázní, inspirujte se informacemi o jednotlivých termálních lázních, do kterých CK MÁJ spol. s r.o. pořádá své zájezdy a vydejte se za relaxací do nedalekého Maďarska!

CK MájFoto: Maďarsko - lázně Harkány

Jednodenní výlety za koupáním

Pořádáme jednodenní výlety do tuzemských aquaparků -  do Aquapalace Praha nebo do Aqualand Moravia v Pasohlávkách.

Pokud není lyžování vaším koníčkem, můžete se každou sobotu (od začátku října až do května) jet ohřát do termálních bazénů v Bad Füssingu v Německu nebo do termálních lázní v Rakousku. Léčebná a navíc termální voda velmi příznivě působí na revmatické onemocnění, na artrózu, na onemocnění kloubů, kyčlí, na bolesti páteře.

V letních měsících jsou velmi oblíbené jednodenní výlety k moři do Chorvatska, Slovinska nebo Itálie. Užijete si celodenní koupání nebo procházky po městě a večer si sednete bez starostí do autobusu.

POZNÁVACÍ ZÁJEZDY

Pořádáme jednodenní poznávací zájezdy do Rakouska (Vídeň a okolí, Zámek Laxenburg, Salzburg, jezera, vodopády a soutěsky, adventní zájezdy a plavby po Dunaji), do Německa (Neuswanstein, Chiemsee, Regensburg, Mnichov, Legoland, delfinárium a ZOO v Norimberku a další), výlety po Česku (hrady, zámky, města, památky, koupání, ZOO). 

Zajišťujeme i vícedenní poznávací zájezdy - Albánie, Řecko, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Slovinsko, Černá Hora, Francie, Holandsko, Itálie, Česko, Rakousko, Německo, Polsko, Skandinávie, Velká Británie a Irsko - rafting a cykloturistiku.

Dále nabízíme lázeňské pobyty, lyžařské zájezdy, letecké zájezdy, slevy na poslední chvíli, vstupenky do divadel, zájezdy na přání, autobusovou dopravu pro skupiny ... 

ČLÁNKY CK:
Albánie - cestování po tajemné zemi
Zalakaros, Bükfürdö, Sárvár - ráj termálních lázní
Holandsko - země pestrých květin a lahodných sýrů
Sivota - skvělá dovolená na západním pobřeží Řecka

Další kontakty

Mobil: 721 120 559

Pobočka České Budějovice
V. Volfa 19 
370 05  České Budějovice
Telefony: 385 514 488
ckmaj@ckmaj.cz

 

Naše fotografie

 
 
 
 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.