Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Sportovní internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ - navštivte ho před dovolenou

21.06.2012

Asi každý před dovolenou řeší otázky, co s sebou, co na sebe, na co určitě nezapomenout. Pomocníkem vám v mnohém může být internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ. Podobně jako obchodní dům nabízí široký sortiment zboží pro volný čas. 

Kromě specializovaných kategorií konkrétních sportů, je to i outdoorové vybavení od stanů, spacáků až po nože a nezbytné doplňky na cesty. Na své si přijdou i pohodáři výběrem campingového a zahradního nábytku, houpacích sítí apod. Tak jako v kamenném obchodě občas narazíte na zboží, pro které jste původně nešli, tak i na webu CENTRUMSPORTU.CZ určitě najdete zboží, které vám přijde vhod, ale sami byste na něj zapomněli. Mezi vyhledávané kategorie e-shopu patří sekce pro děti. Zde najdete oblečení, ochranné pomůcky, dětské spacáky, batohy i potřeby pro dětské hry. 

Prakticky každý měsíc nabízí obchod nové zboží i nové značky. V poslední době je to nové zboží od firem HUSKY, COLEMAN, FERRINO, EASY CAMP, OUTWELL, ADIDAS, WORKER, INSPORTLINE, WARMPEACE, JOKER, NIETO… K novým značkám, které se zabydlují na stránkách, patří HEAD, HYDRAPAK, KEEN, OSPREY, DAKINE, GIBBON SLACKLINES, KALAS  a další. 

Mezi zajímavé zboží na cesty patří bezpečná zavazadla od americké firmy OUTPAC DESIGNS LTD. Jedná se o batohy, brašny, ledvinky, nebo peněženky, které jsou vyrobeny tak, aby odolaly útoku zlodějů a kapsářů. Mají konstrukci, která se nedá proříznout, nedá se přeřezat ani přeseknout popruh, nebo poutko. Nedají se rozepnout zipy, navíc si batoh můžete zajistit i pomocí bezpečnostních zámků. Prodávají se i samostatné popruhy ke kamerám a fotoaparátům. Novinkou jsou peněženky a kapsy s vybavením proti snímání RFID čipů, tedy možnému útoku odcizení vaší identity z čipové karty (Opencard), nebo elektronické peněženky. Vše to jsou velmi zajímavé pomůcky pro cestovatele, ale i pro běžnou denní praxi ve větších městech.

Cílem shopu je spokojený zákazník, který se bude rád vracet. Tomu se přizpůsobuje nabídka, včetně zákaznických karet, které věrným zákazníkům dávají další možnosti lepších cen a různých akcí. Ke spokojenosti slouží také mnoho informací ke koupi určitého výrobku. V odborné poradně dostanete rady jaký si pořídit stan, spacák, nebo i in-line brusle, trampolínu atd. Nezbytnou součástí jsou i podrobné tabulky velikostí oblečení. K maximální spokojenosti zákazníka slouží rovněž servis. 

Expedujeme zboží co možná nejrychleji, mnohdy ještě ten samý den, kdy přišla objednávka. Protože za obchodem stojí silná, stabilní společnost, samozřejmostí je i 14-denní lhůta pro vrácení zboží bez udání důvodů. Zaměstnanci shopu jsou denně připraveni odpovídat na dotazy telefonicky, e-mailem, elektronickými nástroji ICQ, Skype a nově i přímo na stránkách on-line chatem. Vše ke spokojenosti zákazníka. Věříme, že návštěva CENTRUMSPORTU.CZ vám přinese příjemné chvíle při brouzdání po internetu a pomůže s výběrem zboží pro vaše cesty, nebo pro krácení volných chvil u bazénu, na zahradě, nebo při aktivním sportování. 

- PR článek -

CENTRUMSPORTU.CZ  
Na Jarově 2
130 00  Praha 3 - Žižkov

Tel.: 284 681 262
Mob.: 777 723 890

info@centrumsportu.cz
www.centrumsportu.cz
ICQ: 609-134-343
Skype: centrumsportu.cz

Článek byl zobrazen 3598 krát.

Diskuze k: Sportovní internetový obchod CENTRUMSPORTU.CZ - navštivte ho před dovolenou

V tomto tématu zatím nejsou žádné příspěvky

Vstoupit do diskuze

 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.