Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CA Dagmar Navrátilová - AdriaticOnline.cz

U Pastvišť 625/2
500 09 Hradec Králové
Telefon: 495 270 595
Web: http://www.AdriaticOnline.cz
Email: chorvatsko@adriaticonline.cz

 

Cestovní agentura Dagmar Navrátilová - AdriaticOnline.cz patří již několik let mezi ověřené a zkušené cestovní agentury v České republice, ale i na Slovensku. Hlavní činností agentury je zprostředkování ubytování v soukromí po celém pobřeží Chorvatska, včetně všech větších ostrovů na Jadranu.

Po dobu existence agentury jsme zprostředkovali tisícům zájemců jak z České republiky, tak i ze Slovenska, ubytování v soukromí, a to především v apartmánech, v domech a vilách v celém Chorvatsku a přispěli tak k příjemnému prožití jejich dovolené u moře. Kromě privátního ubytování vám naše cestovní agentura zprostředkuje také pobyt na majácích, v hotelech a hotelových komplexech, zajímavou nabídkou je pronájem plachetnic, motorových lodí a jachet.

Chorvatsko - ubytování v soukromí
Mezi nejrozšířenější způsob ubytování v Chorvatsku patří ubytování v soukromí, a to především pronájem apartmánů, studií, pokojů, celých domů či vilek. V nabídce máme více jak 9 000 objektů, kde si opravdu vybere každý podle svých představ a požadavků - od nejlevnějších apartmánů až po ty luxusnější apartmány s klimatizací, s přístupem na internet a s bazénem. V naší nabídce najdete samozřejmě i apartmány vhodné pro pobyty s domácími mazlíčky.

Velkou výhodou naší cestovní agentury je on-line rezervace ubytování přímo na našich internetových stránkách v pohodlí vašeho domova, nemusíte tedy navštěvovat kamenné provozovny, ale veškeré potřebné informace, včetně fotografií jednotlivých objektů, se dozvíte z našich internetových stránek. Další předností naší cestovní agentury je možnost zvolit si libovolný den nástupu a počet pobytových dní, tzn. žádné pevné termíny sobota - sobota. Většina ubytování je s vlastní dopravou a s vlastním stravováním, ale v nabídce máme i objekty, kde je možné si dokoupit snídani či polopenzi.

Dovolená na jachtě
Pokud si chcete odpočinout od všech starostí a poznat pocit svobody na otevřeném moři, je tu pro vás připravena nabídka Charteru v Chorvatsku. Můžeme vám nabídnout pronájem motorové lodě, plachetnice či jachty. Vyberte si loď podle vašich představ a zažijte nová prázdninová dobrodružství.

Robinsonská dovolená
Hitem posledních let se stávají tzv. Robinsonské pobyty, kde si můžete na vlastní kůži vyzkoušet život bez civilizačních vymožeností - zapomeňte na elektřinu, teplou vodu, mobilní telefon či televizi a užívejte si dovolenou bez civilizace. Upozorňujeme, že tyto pobyty jsou velmi žádané, a proto se rezervace přijímají i rok dopředu.

Hotely v Chorvatsku
V naší nabídce nemohou chybět ani hotely a hotelové komplexy s širokou nabídkou služeb, které uspokojí méně náročné klienty, ale i ty nejnáročnější, kteří si chtějí dopřát luxusního ubytování s programem all inclusive. Samozřejmě nezapomínáme ani na rodiče s malými dětmi a na seniory, kterým zajišťuje program tým zkušených animátorů na hotelu.

Nezapomeňte, že na stránkách www.AdriaticOnline.cz najdete vždy aktuální nabídky pobytů v Chorvatsku a samozřejmě celou řadu akčních nabídek ubytování se slevou až 30% nebo speciální akce 7 dní pobytu za cenu 6 dní a mnoho dalších.

Další kontakty

info linka: 777 911 875

 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.