Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK SHENKO´S

Litovelská 117/6
779 00 Olomouc
Telefon: 585 428 886
Web: http://www.shenkos.cz
Email: info@shenkos.cz

 

First a last minute do celého světa. Nabízíme pobytové a poznávací zájezdy.

Připravili jsme pro Vás bohatou nabídku destinací, hotelů, služeb, výhod i slev. Veškeré informace naleznete v našem aktuálním katalogu, ceníku nebo na našich internetových stránkách.

Egypt (Hurgada, Ain Soukhna, Sharm El Sheikh, Dahab, Taba), Turecko, Řecko, Izrael, Chorvatsko, Tunisko, Itálie, Španělsko, Spojené arabské emiráty, Černá Hora, Omán, Filipíny, Dominikánská republika, Kuba, Mexiko, Venezuela, Kapverdy, Keňa, Zanzibar, Maroko, Bulharsko, Malta, Kypr a další země

Nabízíme také lyžařské pobyty, horskou turistiku, adrenalinové sporty a jiná dobrodružství.

Náš team shenkosáků je Vám k dispozici Po-Pá 8:30-19:00 hod., So 9:00-14:00 hod. na našich pobočkách a dále na bezplatné telefonní lince: 800 400 491. V naléhavých případech volejte non stop line: 777 888 550, která je Vám k dispozici 24 hodin denně po celý týden. Vaše připomínky jsou vítány jako pomoc našemu teamu ke zlepšování standardu našich služeb právě pro Vás.

Doufáme, že zde naleznete přesně to, co hledáte. Můžeme Vás ujistit, že nikdy nebudeme šetřit našim úsilím, abychom Vám připravili maximálně komfortní a uspokojivou dovolenou, která Vás přesvědčí o naši profesionalitě a zanechá ve Vás nezapomenutelné zážitky.

ČLÁNKY CK:
Alanya, Konakli, Side - dovolená (nejen) v Turecku
Egypt - dovolená jak má být
Alanya a Side - oblíbená dovolená v Turecku

Další kontakty

Telefon 2: 585 227 078
Mobil: 777 888 550

 

 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.