Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK APULIA IN & C.I.S.TOUR Praha

Mendelova 879
149 00 Praha 4 - Háje
Telefon: 272 940 080
Web: http://www.apulia-in.cz
Email: apulia@apulia-in.cz

 

Vydejte se s námi do jižní Itálie a objevte krásy exotického regionu APULIE, kde známe každý kout a kam organizujeme pobytové i poznávací zájezdy s leteckou i autobusovou dopravou již více jak 15 let. Zavítejte na poloostrov SALENTO, kde na Vás čeká křišťálově průzračné Jónské moře a bílé pláže nebo na zelený poloostrov GARGANO. Navštivte malebná historická městečka jako je Gallipoli, Otranto, Lecce, Vieste, Peschici nebo Alberobello. V naší nabídce najdete taky už dobře známou KALÁBRII, oblíbený ostrov SARDÍNII či žádané letovisko SILVI MARINA v regionu Abruzzo. 

Díky našim bohatým zkušenostem, dobré znalosti teritoria a zejména díky dobrým přátelským vztahům, které jsme si v Apulii za dlouhá léta vybudovali, jsme schopni Vám připravit jakoukoliv dovolenou „na klíč“ přesně podle Vašich představ a splnit téměř každé přání! Rádi připravíme jakékoliv firemní akce od kongresů přes enogastronomické okruhy až např. po kurzy apulijské kuchyně či folklorního tance “Tarantela či Pizzica”.

V naší nabídce najdete, kromě klasického ubytování v hotelích, rekreačních střediscích a apartmánech, také možnost strávit klidnou dovolenou v soukromé vile (od standardních až po ty nejluxusnější) nebo na luxusní motorové jachtě, kterou můžete obeplout krásný poloostrov Salento nebo objevovat krásy řeckých Jónských ostrovů. 
Pro milovníky historie, klidu a romantiky bude nezapomenutelná noc strávená v některém typickém apulijském trullu (bílé kamenné domky s kuželovitými střechami – viz. městečko Alberobello) nebo typické apulijské masserii (stará šlechtická sídla a opevněné statky přebudované na více či méně luxusní ubytovací kapacity). 

Nabízíme také ozdravné pobyty s doprovodem dětského lékaře pro maminky s dětmi a sportovní pobyty s aerobikem, aquaerobikem, břišními tanci, potápěním, atd. V místě pobytu Vám budou k dispozici naši školení delegáti a zkušení průvodci

Další kontakty

Mobil: 774 673 768

 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.