Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

  • CK SLAN tour

CK SLAN tour

Wilsonova 597
274 01 Slaný
Telefon: 312 523836
Web: http://www.slantour.cz/
Email: info@slantour.cz

 

Většina zájezdů je nabízena s autokarovou nebo vlastní dopravou, nechybí však ani zájezdy letecké.

SLAN tour je rovněž jedním z největších touroperátorů pro dovolenou v tuzemsku, kam počítáme i Slovenskou republiku. Pravidelně vycházejí 2 katalogy ("letní" a "zimní") s nabídkou pobytů na horách i u vody. V naší nabídce se nachází přes 100 objektů na horách i u vody. V roce 2008 byly do této katalogové nabídky zařazeny i první objekty v Rakousku.

V naší nabídce nechybí ani pobyty v Alpách, především ve francouzských Savojských Alpách. 

SLAN tour se dlouhodobě specializuje na zájezdy "ZA SPORTEM", tj. na velké sportovní události typu mistrovství světa, Evropy (fotbal, hokej) či olympijských her. Naše nabídka pro sportovní fanoušky se však neustále rozšiřuje. Zajišťujeme zájezdy či vstupenky rovněž na řadu dalších sportovních akcí. Např. na anglickou Premier League či kanadsko-americkou NHL, tenisové turnaje, závody Formule 1 i Moto GP, ale i na řadu dalších sportovních soutěží po celém světě. SLAN tour je bezkonkurenčně největším specialstou na tento typ zájezdů ve střední Evropě!

 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.