Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

MEDITERAN travel s.r.o.

Riegrovo nám. 55
513 01 Semily
Telefon: 481 625 626-7
Web: http://www.mediteran.cz
Email: info@mediteran.cz

 

Zajišťujeme pobyty na suchu i na moři, mobilhomy, apartmány, soukromé vily i pokoje, hotely všech kategorií. Pro pobyt na moři máme klasické motorové plachetnice, ale i luxusní gulety jen pro několik osob. Rezervace přes internet, last minute.

CHORVATSKO
Istrie - Medulin, Poreč, Pula, Rabac, Rovinj
Kvarnerská riviéra - Crikvenica, ostrov Krk (Baška, Malinska, Njivice, Punat, Šilo), ostrov Lošinj (Mali Lošinj, Nerezine), ostrov Pag (Novalja, Pag), ostrov Rab (Lopar, Rab, Suha Punta)
Severní Dalmácie - Biograd na Moru, ostrov Dugi otok (Božava, Brbinj, Sali), ostrov Murter (Tisno), ostrov Ugljan (Kukljica), ostrov Vir, Pakoštane, Petrčane, Pirovac, Primošten, Starigrad-Paklenica, Sv. Filip i Jakov, Šibenik, Turanj, Vodice, Zadar, Zaton
Střední Dalmácie - Baška Voda, Brela, Drvenik, Gradac, Igrane, Makarska, Omiš, ostrov Brač (Bol, Supetar), ostrov Hvar (Jelsa, Stari Grad), ostrov Korčula (Korčula), ostrov Vis (Vis), Podgora, Trogir, Tučepi, Živogošče
Jižní Dalmácie - Klek, Komarna, Mlini, Orebič, ostrov Lopud (Lopud), Slano, Trpanj

SLOVINSKO - Bled, Radenci, Moravske Toplice, Rogla Ptuj
BOSNA A HERCEGOVINA - Neum

Děti zdarma
Připravili jsme pro vás nabídku pobytových míst, kde je možné ubytovat děti zdarma. Protože každý hotel má svoje pravidla ohledně ubytování dětí - jedná se především o věkovou hranici, pečlivě prosím čtěte popisy daného ubytovacího zařízení, případně se informujte přímo v naši cestovní kanceláři.
Programy pro děti jsou vedeny zkušenými místními animátory, kteří mají dlouholeté zkušenosti a dokáží děti zabavit tak, aby jste si vy, rodiče mohli v klidu odpočinout.

PLAVBY PO JADRANU
Většina lidí, kteří tráví svou dovolenou v Chorvatsku u Jadranu, obdivuje ty spousty motorových plachetnic kterak brázdí vlny Jadranu a možná si občas řeknou, že by to rádi zkusili. Proto vznikly tyto stránky, které mají především informační charakter. Jejich účelem je Vám představit motorové plachetnice, trasy a samozřejmě mapky, popisy a mnoho fotek - prostě vše, co se týká plaven po Jadranu. Našim přáním je, abyste po shlédnutí těchto stránek, zkusili změnit pohled na dovolenou a třeba i vyzkoušet si prožít týden či dva na lodi, ve společnosti lidí z celé Evropy, lenošit na palubě, pozorovat delfíny, šnorchlovat, nebo jezdit na kole či šlapat pěšky po dalmátských ostrovech a poznávat Chorvatsko i z trochu jiné stránky než jen z pláže či při večerním korzování ve vašem oblíbeném letovisku.
Gulet Agora pro 12 osob je v současnosti nejluxusnější lodí kterou nabízíme. Tato "obchodní loď" vám poskytne dostatek prostoru, luxusu a pohodlí pro strávení dovolené na moři.

ČLÁNKY CK:
Muzeum Nikoly Tesly ve Smiljanu
Chorvatsko nejsou jen pláže a národní parky… 

 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

TOPlist
 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.